Stort udvalg til gode priserStort udvalg til gode priser Altid god kvalitetAltid god kvalitet Venlig professionel vejledningVenlig professionel vejledning 14 dages fuld returret og bytteret14 dages fuld returret og bytteret

Arbejdsbelysning

Daylight er et førende mærke indenfor arbejdsbelysning, og de gode produkter henvender sig til kunstnere, syersker, kosmotologer, tattovører, laboranter, personer med nedsat syn. Ja alle, der har brug for at kunne se godt.

 

Daylights specielle kunstnerlamper er udviklet til kunstnere. De er farvemæssigt afbalanceret, og er højtydende. De er særdeles velegnede til kunstarbejde på staffelier. store lærreder, borde mv. 

 

Daylights lamper er robuste, lette at justere og gør det muligt at arbejde med farver om natten. Og fordi lyset i lamperne er fuldspektret er der et perfekt farvematch, som gør at man undgår skuffelser næste morgen.

 

Der findes Daylight modeller til staffeliet, til bordet, til gulvet. Læs mere om Daylights kunstnerlamper, lysborde og arbejdslamper under de enkelte produkter nedenfor.

 

Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 13 ud af 13