Cbarts blog

Velkommen til Cbarts blog, hvor det hele handler om den praktiske side af kunst.

Her kan du læse om de spændende ting indenfor kunstens verden jeg støder på, tips og tricks til at male (bl.a. teknikker, materialer, kurser), ophængning på messer/i hjemmet mv., beskyttelse af malerier og meget andet. Alt sammen ting som jeg synes har været nyttige for mig selv i min karriere som kunstner.

Du kan abonnere på bloggen, så får du en mail når der er skrevet noget nyt, eller du kan blot fra tid til anden kigge ind og se om der er noget du kan bruge. Artiklerne gemmes i kategorierne nedenfor, så der kan du altid finde dem igen.

Rigtig god fornøjelse.

Sådan rengør du effektivt dine pensler...


Gennem tiden har mange spurgt mig, hvordan man skal rengøre sine pensler. Især dem der maler med oliemaling kan have problemer med rengøringen. Så her får du et tip til, hvordan du let og effektivt kan rengøre dine pensler.


Gælder både for akryl og oliemaling: 

1. tør oliemalingen af penslen,
2. skyl akrylmaling af penslen i vand, 
3. skum penslen godt ind i sæbe, 
4. skyl med vand. 

Ved oliemaling skal processen ofte gentages flere gange, indtil penslen er helt ren for farve. Den bliver helt bliver ren efter et par gange eller 3. 

Da vinci kernesæbe beskytter effektivt dine gode pensler :-)

For god ordens skyld, skal det nævnes at flydende brun sæbe også kan gøre rengøre dine pensler effektivt. Kernesæben er dog udviklet til rengøring af hår, og derfor måske bedre egnet til de dyre pensler. 


God fornøjelse med rengøringen.

Dbh Charlotte


#davincikernesæbe  #kernesæbeimetalæske #pensler #penslertilakrylogolie #penslertilakvarel


Kernesæbe i rund metalæske

Kernesæbe 100g

Blondinen til akryl og olie. 

Pris fra 29 kr.

Forrige
Næste