Stort udvalg til gode priserStort udvalg til gode priser Altid god kvalitetAltid god kvalitet Venlig professionel vejledningVenlig professionel vejledning 14 dages fuld returret og bytteret14 dages fuld returret og bytteret

Galleriskinner mv.

Her finder du galleriskinner, liner og kroge mv. fra Artiteq. Det professionelle og effektive "State of the Art" system til ophængning af malerier og billeder mv. 


Vi har galleriskinner i flere størrelser og et stort udvalg af kroge og nylonliner. Skal du på kunstmesse, eller kunstudstilling finder du også her de uundværlige messekroge og liner med løkke.  Hvis du er i tvivl er du meget velkommen til at kontakte os, så du får den mest optimale løsning.

Galleriskinner kan bruges i private hjem, på kontoret, i mødelokalet mv., fordi du kan flytte rundt på malerierne og billeder mv. uden at skulle lave nye huller i væggene hver gang. Og så ser det professionelt ud. 


Med en galleriskinne fra Artiteq kan du skabe et professionelt, rent look, hvor din udsmykning hænger flot i gennemsigtige nylonliner og diskrete skinner.

Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 25 ud af 25
20322
34,00 DKK