Stort udvalg til gode priserStort udvalg til gode priser Altid god kvalitetAltid god kvalitet Venlig professionel vejledningVenlig professionel vejledning 14 dages fuld returret og bytteret14 dages fuld returret og bytteret

Amsterdam Expert Akrylmaling

Amsterdam Expert Serien er en professionel 1. kvalitet kunstner akrylmaling fra Royal Talens.


Det er en pastos/tyk maling (heavy body) i ekstra fin kunstnerkvalitet, som fremstilles med høj håndværksmæssig ekspertise og kun de bedste råvarer.

 

Når akrylmaling, kaldes heavy body (tyk krop) betyder det, at penselstrøg mv. vil tørre synligt op i malingen, hvis malingen ikke blandes med mere flydende elementer.

 

Amsterdam Expert akrylmaling er kendetegnet ved en høj koncentration af rene pigmenter. Mange af akrylfarverne er mono-pigmenteret, hvilket giver kraftige og intensive farvetoner.

 

Akrylmalingen har en maksimal lysægthed, som hvis opbevaret korrekt forbliver uforandret i mere end 100 år. Akrylmaling fra Talens har en jævn grad af glans. Malingen er meget holdbar og fleksibel.

 

En 1. kvalitets maling til kunstnere, der forventer sig mere af sin akryl, og et prisdygtigt alternativ til den anerkendte Golden akrylmaling. 

 

Vi har alle Amsterdam Expert akrylfarver på lager og kan levere hurtigt.

 

Se farvekort Amsterdam Expert Serien her

 

Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 43 ud af 43
53001-img_25835
120,00 DKK
Førpris 149,00 DKK