Stort udvalg til gode priserStort udvalg til gode priser Altid god kvalitetAltid god kvalitet Venlig professionel vejledningVenlig professionel vejledning 14 dages fuld returret og bytteret14 dages fuld returret og bytteret

Fernis, lak, varnish

Her finder du fernis og lak, der effektivt beskytter dit maleri mod forurening og ultraviolet lys, samt fixativ til pastel og kultegning. Her er produkter fra GOLDEN & Talens til akrylmaling og pasteltegning og fra Artifex til oliemaling.

Fernis, lak til malerier kan påføres med pensel eller du kan vælge spray. Nedenfor finder du fernis på spray i gloss, satin, eller mat. Og det samme gælder for fernis der påføres med pensel.


Fernis & lak til akrylmaleri har følgende karakteristika:

Gloss fernis - fremhæver farverne og gør dem dybere og man opnår en meget skinnende overflade

Satin fernis - fremhæver også farverne, men i mindre grad end gloss fernis. Satin fernis har fået tilført et materingsmiddel, som gør farverne en anelse lysere.

Mat fernis - er tilført et materingsmiddel, som påvirker farver. Dvs. gør dem lysere ved at lægge sig som en "hvidt" lag. Mat fernis bør kun anvendes ovenpå en ensartet i glans overflade og aldrig mat på mat.

Det er derfor altid en god ide at teste fernissen først. 

De gode lakpensler, som også anbefales af GOLDEN finder du her - LINK til lakpensler

 

Fixativ til pastel- og kultegning, anvendes til at fiksere pastel- og kultegninger, så de ikke smitter af og lettere kan bevares.

 

Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 10 ud af 10