Stort udvalg til gode priserStort udvalg til gode priser Altid god kvalitetAltid god kvalitet Venlig professionel vejledningVenlig professionel vejledning 14 dages fuld returret og bytteret14 dages fuld returret og bytteret

Lærred i ruller

Her finder du lærred i ruller. Du får meget for pengene ved at købe hele ruller. Hos os kan købe en hel rulle eller blot det antal meter du skal bruge.

Vælg mellem hørlærred, bomuldslærred, polyesterlærred eller akvarellærred, alle i god kvalitet.
 

Bomuldslærred, er et professionelt lærred, 310g, med 67% polyester og 33% bomuld. Lærredet er grundet til all round brug, dvs. både til akryl- og oliemaling, af mellem struktur og halvsugende. Et lærred af rigtig god kvalitet.

Hørlærred, er et professionelt lærred, grundet til all round brug, dvs. både til akryl- og oliemaling. Hørlærredet er af mellem struktur og halvsugende. Super kvalitet. 


Professionelt
lærred til akvarel er grundet til akvarel og har derfor en let sugende overflade. Lærredet er af fin struktur og en rigtig god kvalitet. Det giver akvarelkunstneren helt andre og spændende muligheder for at undgå glas og ramme. Vi spænder gerne dette lærred op på blindrammer for dig. Prisen er ca. den samme som for opspændte bomuldslærreder.Polyesterlærred er et lærred i 100% polyester. Lærredet er grundet til olie/akryl og har en let sugende overflade. Lærredet er af fin struktur og særdeles velegnet til de store formater.

Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 22 ud af 22