Stort udvalg til gode priserStort udvalg til gode priser Altid god kvalitetAltid god kvalitet Venlig professionel vejledningVenlig professionel vejledning 14 dages fuld returret og bytteret14 dages fuld returret og bytteret

Pensler

Hos Cbart har vi vores egne kvalitetspensler, samt pensler fra da vincis. Vi har flade pensler, runde/spidse pensler og kattetunge pensler.  Alle penslerne kan bruges til både olie og akryl, og er god tysk kunstnerkvalitet.

Penslerne er udelukkende kunstnerpensler, som er slidstærke og holdbare. De er rimelig "faste", hvilket gør dem velegnet til både akryl og oliemaling. En fast pensel gør det muligt, at trække malingen over lærredet, og muliggør også impastoteknik.

PAS GODT PÅ DINE KVALITETSPENSLER - FØLG DISSE ENKLE RÅD:

- Vask din pensel i koldt vand, hvis du maler med akryl. Varmt vand får akrylen til at størkne og penselhårene til at stritte.
- Lad aldrig penslen stå hvilende på hårene i længere tid. Det gør dem skæve.
- Lad aldrig din pensel tørre med hårene opad, så samler der sig maling i bunden af penslen, som får hårene til at skille og stritte i alle retninger. Penslen skal ligge eller hænge med hårerne nedad mens den tørrer.
- Vask din pensel grundigt med sæbe efter brug (læs her om oliemaling).


Hvis du ønsker at afprøve en TOP Akryl da vinci pensel, kan du med fordel købe det komplette sæt, som indeholder alle 3 penseltyper. Så sparer du ca. 10% i forhold til at købe penslerne enkeltvis.


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning.

Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 15 ud af 15