Stort udvalg til gode priserStort udvalg til gode priser Altid god kvalitetAltid god kvalitet Venlig professionel vejledningVenlig professionel vejledning 14 dages fuld returret og bytteret14 dages fuld returret og bytteret

Staffelier

Det er her du finder de gode kvalitetsstaffelier fra Mabef. Vi har de professionelle staffelier, atelier-, bord-, og feltstaffelier.  Alle staffelier er i rent olieret bøgetræ, som er modstanddygtigt overfor pletter. 

 

Vi har H-staffelier, som er et robust staffeli. Det fås på hjul eller i en billigere udgave uden hjul. M02, M02 plus, M04 plus, M18, M06, M08,samt miniature bordstaffeli er alle H-staffelier.


Vi har lyra-staffelier, som er et 3-benet staffeli, typisk et lettere og billigere staffeli. M11, M13 og M28 er alle Lyra-staffelier.


Der er både H-staffelier og 3-benede staffelier der kan lægges helt vandret. Det gælder også for feltstaffeliet.


Vi har et særligt staffeli til akvarel-kunstneren. Nemlig staffeli M33. Det er specielt, fordi det hurtigt kan vippes fra lodret til vandret og niveauer ind i mellem. 

 

Vi har desuden 2 forskellige print racks, grafikholder/grafikstativ, nemlig et der kan foldes som kun vejer 3,5 kg. Genialt til at medtage på udstillinger, så kunden ikke behøver bøje sig for langt ned for at se. Samt en gigant grafikholder/grafikstativ, giant print rack, på hjul, som er særdeles velegnet til f.eks. i galleriet eller atelieret. Det foldbare grafikstativ kan klare op til 10 kg, og det mere stationære grafikstativ kan klare op til 18 kg. Begge print racks lagerføres. 


De fleste staffelier lagerføres, så vi kan levere hurtigt. Under produktet kan du se om det er en lagervare. 


Vi har lagt tegninger/specifikationsfotos ind under de enkelte staffeli-typer, men hvis du alligevel er i tvivl er du meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål

Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 14 ud af 14