Stort udvalg til gode priserStort udvalg til gode priser Altid god kvalitetAltid god kvalitet Venlig professionel vejledningVenlig professionel vejledning 14 dages fuld returret og bytteret14 dages fuld returret og bytteret

Tilbehør

Under tilbehør har vi samlet alle de lidt skæve ting man kan få brug for som kunstner:

 

Det er her du finder de gode kvalitetsøskner, øskner der skærer sig ind i træet og den hvide snor til dit maleri. Eller folie på ruller med eller uden dispenser. Folie bruges tit til at vikle rundt om hjørnerne på maleriet eller maleriets ramme.

 

Her finder du coated wire, som kan bruges i stedet for hvid snor på dit maleri.  

 

Mangler du værktøj til at spænde dit eget lærred op på blindrammer? Vi har lærredstænger i 2 udgaver, en sort lærredstang og en lærredstang pro. Vi har de professionelle hæftemaskiner / hæftepistoler og hæfteklammer til opspænding af lærred. Vidste du, at du kan spare 30% hvis du selv spænder dit lærred op?

 

Her findes også en trolley, som er god når du skal på udstilling. Så behøver du ikke bære alle dine malerier selv. De kan være tunge og en trolley kan klare 60 kg, uden problemer. Samtidig fylder den og vejer den næsten ingen ting. Den kan foldes sammen.

 

Her findes papirpalette, træpalette, tack-all hvid klæbemasse og en del andre ting. 

 

Har du selv gode forslag til noget der mangler, ville det være dejligt, hvis du ville dele din viden. Skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 24 ud af 24
cbart.dk-laerredstang-pro
469,00 DKK
54010-papirpalette7
29,95 DKK