FAQ

HVAD ER CBART.DK?
Cbart er en webshop med fokus på god kvalitet.  Her findes udvalgte brands, som er nogle af de bedste på markedet indenfor kunstnerartikler.

Cbart har også fokus på at samle alle de praktiske ting du som kunstner har brug for. Det er f.eks. messekroge, ophængningsudstyr, Art Bags (tasker) som beskytter dine malerier, tips & tricks som alle frit kan gøre brug af. Der kommer hele tiden nye varer til, som gør livet lettere for kunstnere.
 

HVORDAN FINDER JEG DET JEG SKAL BRUGE?
Siden er meget brugervenlig, men hvis du har problemer er du selvfølgelig altid velkommen til at spørge
 

HVAD GØR JEG, HVIS MIN VARE GÅR I STYKKER?
Hvis din vare går i stykker er du velkommen til at kontakte os omkring sagen.
 

ER DER RETURRET PÅ EN VARE?
Der er naturligvis returret. Du har 14 dage til at returnere varen i samme stand som du fik den, så den kan sælges igen.  Du betaler selv portoen. Hvis varen var beskadiget da du modtog den.
 

JEG ØNSKER AT TILFØJE NOGET TIL MIN BESTILLING. HVORDAN GØR JEG DET?
Du laver blot endnu en bestilling. Vi sørger for at pakke varerne sammen, og fratrækker fragtomkostningen på din ordre, når vi laver fakturaen. Det betyder, at du kun betaler fragt for den samlede ordre.
 

HVAD BETALER JEG I FRAGT?
Du betaler 58 kr.  Ved volumenvarer (f.eks. lærred over 80x80 cm, store staffelier), betaler du et tillæg på 50 kr./150 kr. Volumentillægget vil  stå på ordren inden du bekræfter dit køb. 
 

HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?
Vi bestræber os altid på at levere så hurtigt som muligt, og næsten alle ordrer leveres indenfor 2-3 hverdage. Ved bestilling af lærreder i særlige mål og museumsglas, er leveringstiden 8-10 hverdage.

Det kan også forekomme, at en vare er udsolgt og det betyder længere leveringstid. Du vil dog altid få direkte besked herom på enten mail eller telefon.

Du har altid mulighed for selv, at hente dine varer i  butikken i Kalslunde. Så sparer du fragtomkostningen. Du kan både købe og aftente varer i butikken på Karlslunde Strandvej 59, 2690 Karlslunde.

Butikken er åben følgende dage:
mandag kl. 10-15.00
tirsdag   kl. 10-17.30
onsdag  kl. 10-15.00
torsdag  kl. 10-17.30

Såfremt du ønsker at hente på et andet tidspunkt er det noget vi aftaler, og du skal derfor kontakte os på charlotte@cbart.dk eller 2223 8690 / 5042 0371.