Om Cbart

Hos cbart handler det om "Quality for Art"

Beslutning om at starte virksomheden blev taget i 2013 af Charlotte Bøgh Aagaard, og i 2014 blev det hele sat i gang.

Charlotte har siden 2008 arbejdet fuld tid som kunstner, og har gjort sig mange gode praktiske erfaringer i branchen.  I 2013 blev 2 krævende udstillinger uden parkeringsmuligheder i nærheden, den lille dråbe, der endte med at blive startskuddet for Cbart ApS.

En beslutning blev taget og en plan tog form - et ønske om at skabe en virksomhed, som forhandler produkter, der kan bidrage til at løse nogle af de praktiske besværligheder for kunstnere og gallerier blev født.
 

Det første produkt på hylden skulle være en Artbag, cbart® Art Bag.  En taske, der bruges til at bære og transportere malerier i og som kan sikre kvaliteten af malerierne, som nemt får skrammer under transport.

En del af ideen med Cbart er også at inddrage andre kunstnere i udviklingsprocessen og derved skabe nye produkter, som løser konkrete og specifikke behov.  Som kunstner har man også mulighed for at tilmelde sig som ”testkunstner” og teste prototyper af nye produkter før de bliver frigivet.  

Cbart er både butik og webshop. Butikken ligger på Karlslunde Strandvej 59, 2690 Karlslunde og er åben mandag, tirsdag og torsdag kl. 10-16. Andre tidspunkter efter aftale. Ring på 2223 8690 og spørg. Hvis vi er der, er du naturligvis meget velkommen. På www.Cbart.dk er der døgnåbent. 

Hos Cbart® vil vi gerne kendes på disse værdier;   Ærlighed  -  Ansvarlighed  -  Åbenhed  -  Høj kvalitet
Vi bruger tid på at finde gode produkter til rimelige priser, og handler med mange dele af verden. Hvor det er muligt bruger vi danske leverandører. 

Hos os lægger vi stor vægt på, at yde en god og effektiv service med levering af kvalitetsprodukter og håber du bliver tilfreds med at handle hos os. 

Vores motto er "Quality for Art" – og det er netop det Cbart® handler om.