Stort udvalg til gode priserStort udvalg til gode priser Altid god kvalitetAltid god kvalitet Venlig professionel vejledningVenlig professionel vejledning 14 dages fuld returret og bytteret14 dages fuld returret og bytteret

Softpastel - PanPastel

Her finder du de skønne pasteller fra Panpastel.

PanPastelfarver er ægte kunstnerpasteller i kunstnerkvalitet i praktiske skåle (pan) med skruelåg. Disse pasteller, som svarer til pastelkridt i en skål, kan blandes, påføres og males med som maling. Man bruger sofft værktøj til at påføre pastellen, dvs. små særligt udviklede svampe i forskellige former. 

 

Panpastel er meget bløde og afgiver kun meget lidt støv. Panpastel findes i 92 farver med højt pigmentindhold og høj lysægthed.

 

Nedenfor ser du først Panpastel sæt, dernæst sofft værktøjer og tomme paletter, og til sidst de enkelte pasteller, som kan købes løse. 

 

PanPasteller kan anvendes til maling, tegning og mixed media. Panpastel er udviklet for at kunstnere lettere kan opsamle, påføre og kontrollere pastellen, fuldstændig som var det en akrylfarve. Med PanPastel kan du derfor skabe noget helt nyt indenfor pastelmalerier.

 

PanPastel farver har mange fordele:
- Mal store områder med farven på få sekunder, som baggrund eller underlag til anden maling.
- Opnå et mere maleri-agtigt resultat med pastel.
- Arbejd i lag på lag.
- Kan påføres meget tyndt (lasering)

 

Pastellerne ligger i små plasticskåle, som gør dem meget lette at anvende. Pastellen er fin og blød, hvilket gør den fantastisk nem at male med. Der kommer ikke noget pastelstøv og du kan dække meget store områder med næsten ingen farve.

 

PanPastel indpakningen(skålen) beskytter farven holder dem adskilte og rene. Det gør dem perfekte at bruge både i atelieret og på rejsen.

 

Under produkterne finder du videoer der viser, hvordan du skal påføre PanPastel, hvordan du blander PanPastellerne og hvordan du renser pasteller og redskaber.

 

Se farvekort mv. PanPastel her eller se basisvejledning til brug af PanPastel her.

 

Producent:
Vælg producenter
Resultater 1 - 51 ud af 51