Cbarts blog

Velkommen til Cbarts blog, hvor det hele handler om den praktiske side af kunst.

Her kan du læse om de spændende ting indenfor kunstens verden jeg støder på, tips og tricks til at male (bl.a. teknikker, materialer, kurser), ophængning på messer/i hjemmet mv., beskyttelse af malerier og meget andet. Alt sammen ting som jeg synes har været nyttige for mig selv i min karriere som kunstner.

Du kan abonnere på bloggen, så får du en mail når der er skrevet noget nyt, eller du kan blot fra tid til anden kigge ind og se om der er noget du kan bruge. Artiklerne gemmes i kategorierne nedenfor, så der kan du altid finde dem igen.

Rigtig god fornøjelse.

Hænger dine malerier lige på en udstilling?

På min allerførste kunstmesse, hvor jeg selv udstillede, da var jeg i tvivl om alt.

Hvilke malerier, der kunne hænge ved siden af hinanden. Hvordan jeg fik dem til at hænge lige.  Hvor meget plads, der skulle være i mellem dem osv. osv.

Jeg kæmpede længe og bravt med den udstilling, men blev aldrig tilfreds.  Alt blev hængt op og pillet ned adskillige gange.

 

Minna Kirstine Pedersen (www.mikipe.dk) stod lige ved siden af min stand. Og jeg vil være hende evigt taknemmelig.  Hun hjalp mig.  Organiserede hvilke farver der skulle hænge ved siden af hinanden, og gav mig en stor klump tack-all, (hvid aftagelig klæbemasse). 

"En klump bag på maleriet og det kommer til at hænge snorlige", sagde hun!


Jeg glemmer aldrig den hjælp jeg fik, så tak for det, kære Minna.


Så derfor, hvis du er en garvet gammel udstillerrotte og møder en ny udstiller på en messe, så giv lidt tips fra dig. Det er så rart at få hjælp og man glemmer det aldrig.

Kh Charlotte

 

Mangler du udstyr til ophængning, finder du det lige her:  Liner, kroge og messekroge

 

Næste
 

Kommentarer: 5

Gæst on onsdag, 21 maj 2014 13:15

:)Ja, selv efter mange udstillinger kan jeg stadig være i tvivl om hvilke billeder, der skal hænge hvor, for at gøre ophængningen bedst mulig. Det er altid rart at have hjælpsomme kunstnerkolleger i nærheden også ved ophængninger.:)

:)Ja, selv efter mange udstillinger kan jeg stadig være i tvivl om hvilke billeder, der skal hænge hvor, for at gøre ophængningen bedst mulig. Det er altid rart at have hjælpsomme kunstnerkolleger i nærheden også ved ophængninger.:)
Gæst on torsdag, 03 juli 2014 16:42

Hej Charlotte
Tillykke med din nye webshop.
Jeg blev glad, da jeg så, at jeg åbenbart havde været en god hjælper for dig på din første udstilling.
Held og lykke!
Minna Kirstine Pedersen
http://www.mikipe.dk

Hej Charlotte Tillykke med din nye webshop. Jeg blev glad, da jeg så, at jeg åbenbart havde været en god hjælper for dig på din første udstilling. Held og lykke! Minna Kirstine Pedersen www.mikipe.dk
Gæst - Charlotte on torsdag, 03 juli 2014 17:02

Hej Minna,
Ja, og det var du. En rigtig god én :)
Dbh
Charlotte

Hej Minna, Ja, og det var du. En rigtig god én :) Dbh Charlotte
Gæst on mandag, 07 juli 2014 19:01

Tak Charlotte for dit engagement og store personlighed, og du giver din viden videre, så dejligt, det er der mange, der kan lære af. Held og Lykke med dit nye firma. Du fortjener det! Glæder mig til at følge dig! Ruth

Tak Charlotte for dit engagement og store personlighed, og du giver din viden videre, så dejligt, det er der mange, der kan lære af. Held og Lykke med dit nye firma. Du fortjener det! Glæder mig til at følge dig! Ruth
Gæst - Lotte on mandag, 07 juli 2014 19:57

Kære Ruth,
Tak for dine søde kommentarer. Jeg glæder mig også til vi mødes igen på en udstilling eller over en kop kaffe måske

Kære Ruth, Tak for dine søde kommentarer. Jeg glæder mig også til vi mødes igen på en udstilling eller over en kop kaffe måske
Gæst
mandag, 16. maj 2022