Cbarts blog

Velkommen til Cbarts blog, hvor det hele handler om den praktiske side af kunst.

Her kan du læse om de spændende ting indenfor kunstens verden jeg støder på, tips og tricks til at male (bl.a. teknikker, materialer, kurser), ophængning på messer/i hjemmet mv., beskyttelse af malerier og meget andet. Alt sammen ting som jeg synes har været nyttige for mig selv i min karriere som kunstner.

Du kan abonnere på bloggen, så får du en mail når der er skrevet noget nyt, eller du kan blot fra tid til anden kigge ind og se om der er noget du kan bruge. Artiklerne gemmes i kategorierne nedenfor, så der kan du altid finde dem igen.

Rigtig god fornøjelse.

Sådan transporterer du malerier til og fra udstilling

​Mange skader på malerier kan undgås, hvis du transporterer dem i ordentlig emballage.

Hos Cbart har vi udviklet 3 forskellige tasker til at transportere malerier i, og dette netop for at undgå transportskader. 

Hvis du transporterer malerier liggende bag i bilen eller stående har du sikkert oplevet at skaderne ikke opstår mens de ligger/står der, men når de tages ind og ud af bilen. Og ofte, når du skal hjem fra en udstilling, skal tingene gå så hurtigt, at malerierne måske ikke lægges/stilles på samme måde, som da du tog ud til udstillingen. 

Med Cbart® Artbags, behøver du ikke være helt så omhyggelig, når de pakkes i bilen og du undgår helt bobleplast og hundetæpper mv. Malerierne er nemlig pakket forsvarligt ind og ridser mv. kan undgås. 

En ekstra fordel ved at bruge Cbarts transporttasker er, at det ser professionelt ud, når du kommer ud i f.eks. en kunstforening. Du signalerer, at du passer godt på dine malerier, fordi det er god kvalitet 😊 

Cbart® Artbag flad, anvendes til større malerier uden ramme og kan rumme 1 stk. 

Cbart® Artbag, small, anvendes til de mindre malerier, med eller uden ramme. Kan rumme fra 4-8 stk. Vatterede løse skillerum kan tilkøbes. 

Cbart® Artbags, large, har faste indsyede skillerum, som effektivt forhindrer malerierne i at skrabe mod hinanden. Denne artbag kan rumme 4-8 malerier, med eller uden ramme.

Læs mere her eller ring, hvis du har spørgsmål.

Dbh Charlotte

#transporttasker #maleritasker #artbags #cbartartbags #taskertilmalerier


Forrige
Næste