Cbarts blog

Velkommen til Cbarts blog, hvor det hele handler om den praktiske side af kunst.

Her kan du læse om de spændende ting indenfor kunstens verden jeg støder på, tips og tricks til at male (bl.a. teknikker, materialer, kurser), ophængning på messer/i hjemmet mv., beskyttelse af malerier og meget andet. Alt sammen ting som jeg synes har været nyttige for mig selv i min karriere som kunstner.

Du kan abonnere på bloggen, så får du en mail når der er skrevet noget nyt, eller du kan blot fra tid til anden kigge ind og se om der er noget du kan bruge. Artiklerne gemmes i kategorierne nedenfor, så der kan du altid finde dem igen.

Rigtig god fornøjelse.

Hvis jeg skulle gemme ting og sager på en messe

 

  cbart.dk overreol

 

Når jeg udstiller på kunstmesse eller andre steder, har jeg ikke lyst til at bære min jakke, madpakke, vandflaske osv. rundt hele dagen.

Derfor har jeg fundet en lille hvid reol jeg kan have med på messer og andre udstillinger.  Den er lidt uhandy i bilen, men
det er det hele værd under selve udstillingen. 

Den giver plads til ekstra brochurer og visitkort, der er plads til madpakken og vandflasken, ekstra liner og kroge, indpakningsmateriale, hvis noget sælges osv. osv. Og du kan bruge den kan f.eks. sætte små malerier eller andet på toppen. Og så ser det godt ud, hvilket jo ikke skader.

Du kan nemt selv lave en, men du kan også bare købe en overreol hos IKEA. Den du ser på billedet ovenfor er en hvid overreol, Billy, fra IKEA til 150 kr. Reolen er 80x28x35 cm. Der kan evt. sættes flere ved siden af hinanden, hvis du vil have et bredere format. 

Obs! På bagsiden er der en finerkant som ikke er hvid. Den malede jeg hurtigt hvid med akrylmaling og så var den fin.

Link til produktet hos IKEA

Har du andre gode tips til opbevaring på en kunstmesse, er du velkommen til at skrive det nedenfor.

God dag til dig.

Kh Charlotte

Forrige
Næste
 

Kommentarer: 2

Gæst - Helle Christensen on mandag, 21 december 2015 21:31

Kære Lotte
En genial ide:).
K.h. Helle Christensen

Kære Lotte En genial ide:). K.h. Helle Christensen
Gæst - Charlotte on tirsdag, 22 december 2015 09:41

Kære Helle,
Tak for din kommentar :-) Der er jo også de foldsammen kasser du plejer at bruge. De er ret smarte og fylder ikke så meget. Fås ofte i sorte eller hvide. Jeg så nogle tilsvarende forleden hos Jysk.
Kh Lotte

Kære Helle, Tak for din kommentar :-) Der er jo også de foldsammen kasser du plejer at bruge. De er ret smarte og fylder ikke så meget. Fås ofte i sorte eller hvide. Jeg så nogle tilsvarende forleden hos Jysk. Kh Lotte
Gæst
mandag, 16. maj 2022